Spabad: Uppblåsbar jacuzzi (utespa/bubbelpool) Bäst i test

Uppblåsbart spabad

Det finnas många fördelar med uppblåsbara spabad. För det första så är ett uppblåsbart spa mycket billigare jämfört med vanliga jacuzzin och spabad. Sen kan man ju använda ett uppblåsbara spabad både inomhus och utomhus. Man behöver inte ha bubbelbadet ståendes året runt utan man kan bara packa ihop det och lägga undan en uppblåsbar jacuzzi när man inte använder det. Ett uppblåsbart spabad är mycket enkelt att installera. Med en elektrisk pump behöver man bara koppla in pumpen i ett eluttag så slipper man pumpa själv.

Med ett uppblåsbart spabad kan även du med låg budget njuta av ett bubbelbad både inomhus eller utomhus. Du kan använda ett uppblåsbart spabad över sommaren och sedan förvara det i ett förråd över vintern till skillnad mot ett vanligt spabad som är ståendes året runt. Det går även att bada i en uppblåsbar jacuzzi utomhus på vintern vilket kan vara väldigt mysigt.

Uppblåsbara spabad är relativt billiga men har ändå funktioner så som vattenfilter, digital kontrollpanel på pumpen och ett massagesystem.

Bästa uppblåsbara spabad 2024! Bäst i test)

 1. Bestway Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro (Bästa uppblåsbara spabadet – Bäst i test)
 2. Självuppblåsande Spabad M-Spa P-CA049 (Bra uppblåsbart spabad för 4 personer)
 3. Mspa Super Camaro P-CA069 (Bra spabad som blåser upp sig självt)
 4. Uppblåsbart Spabad 3nds Classi (Stort spabad för 6 personer)
 5. Lay-z Spa St Moritz Airjet (Stort uppblåsbart spabad för 5-7 personer)
 6. Lay-Z-Spa Palm Springs (Prisvärt budget spabad)
 7. Spabad Lay-Z Bestway Madrid AirJet (Billigt uppblåsbart spabad)

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro (Bästa uppblåsbara spabadet – Bäst i test)

Bestway Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro (Bästa uppblåsbara spabadet - Bäst i test)

Lyxen med att kunna koppla av i ett spabad hemma, dag som kväll året runt, är något som blir allt mer efterfrågat. Denna modell behöver bara blåsas upp till sina fulla form och sen fyllas med vatten, så är det klart för användning. Även sittplatserna och de mjuka nackkuddar är uppblåsbara, vilka även är av ergonomisk design.

Bubblorna skapas från 10 justerbara jetmunstycken som kan riktas åt olika håll och mjukare strålar från 180 AirJets. Under de mörkare timmarna blir det ännu mer mysigt genom att aktivera belysningen som lyser i olika färger. Belysningen kan alterneras mellan fast och skiftande belysning.

Maximala uppvärmning är till 40℃ och hastigheten på uppvärmningen görs med ett genomsnitt av 2℃ per timme. Medföljer ett bra överdrag som ser till att vattentemperaturen stannar kvar.

 • Uppblåsbart spabad, inklusive sittplatser och nackkuddar
 • Enkel installation, med eluttag och ett knapptryck
 • En rund form med måtten 216 x 80 cm, som rymmer 5-7 personer
 • Utrymmer för att fylla upp med 1190 liter och med en maximal uppvärmning på 40℃
 • Bubblor från 10 justerbara jetmunstycken och 180 AirJets
 • Freeze Shield system så vattnet i spabadet inte fryser vintertid
 • Med spabadet kommer bland annat poolöverdrag, spapump, filterpatron, reparationssats och 5 nackkuddar


(Betyg 5 av 5)

Köp Bestway Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro från outl1.se


Självuppblåsande Spabad M-Spa P-CA049 (Bra uppblåsbart spabad för 4 personer)

Självuppblåsande Spabad M-Spa P-CA049 Camaro Premium (Bästa uppblåsbara spabad - Bäst i test)

Här har vi ett riktigt bra spabad för upp till 4 personer. Spabadet blåser upp sig själv så man slipper det mödosamma arbetet med att fylla spabadet med luft. Det är bara att trycka på fjärrkontrollen så blir den uppblåst. Spabadet har självklart en avkopplande bubbelmassage så att man kan koppla av efter en hård arbetsdag. Spabad M-Spa P-CA049 är en uppdaterad modell av den populära storsäljaren P-CA04. Spabadet har en värmare på 1500 W och en inbyggd filterpump med Smart-Filtration som renar vattnet och håller spabadet fräscht. Man sitter bekvämt på fyra inbyggda sittdynor.

Detta uppblåsbara spabad kan även användas på vintern tack vare antifrysfunktionen som låter dig bada när det är upp till – 30 grader ute.. Här kan du sitta mitt i vintern på terrassen och njuta av ett bubbelbad med upp till 42 graders värme i vattnet. Spabadet har 118 bubbelstrålar och man kan välja om man vill ha bubblor eller bada som vanligt.

Spabad M-Spa P-CA049 är med på listan över bästa uppblåsbara spabadet på grund av de många olika och användbara funktionerna. Det är ett prisvärt spabad eftersom man får så mycket för pengarna.

Självuppblåsande, spabadet kan användas på vintern, många bra funktioner
Inget att anmärka på


(Betyg 5 av 5)

Köp Spabad M-Spa P-CA049 från buildor.se


Mspa Super Camaro P-CA069 (Bra spabad som blåser upp sig självt)

 

Mspa Super Camaro P-CA069 (Bra spabad som blåser upp sig självt)

Ett lyxigt spabad som du enkelt monterar upp, för att sen kunna njuta av spabad. Antingen jäsa runt ensam eller med sällskap, upp till totalt sex personer. Denna modell från Camaro, med plats för totalt sex personer, är den största från Camaro.

Med 138 bubbelstrålar kan man njuta av ett avkopplande varmt bubbelbad utomhus året runt. Bubbelfunktionen kan ställas in i tre steg och det medföljer en fjärrkontroll för att enkelt styra funktionerna. Det håller bra för en kall temperatur på -30°C grader och installationen är väldigt enkel. Efter att ha aktiverat ett vred och en knapp kommer karet själv se till att blåsa upp sig.

Även rengöringen är enkel att utföra, då det finns en ozonfunktion och ett rengöringsfilter som tar hand om bakterier och mindre smuts i vattnet. Använd det medföljande locket när karet inte används.

 • Uppblåsbart spa som har plats för sex personer
 • Rymmer en vattenmängd på 1200 liter
 • Uppvärmningstiden är ungefär 2 grader i timmen
 • Maximal temperatur på 40°C
 • Den största modellen från Camaro
 • Med hjälp från 138 bubbelstrålar kan du njuta i bubbelbadet
 • Spabadet fungerar ner till en temperatur på -30°C
 • Isolerad botten som spar på energin
 • Yttermått på 204 cm och innermått på 160 cm

Köp Mspa Super Camaro P-CA069 Premium från jollyroom.se


Uppblåsbart Spabad 3nds Classi (Stort spabad för 6 personer)

Uppblåsbart Spabad 3nds Classi (Stort spabad för 6 personer)

Detta är ett perfekt uppblåsbart spabad för dig som vill ha ett rymligt bubbelbad med plats för upp till sex personer. Här kan hela familjen få plats och man slipper trängas. Man kan även använda detta spabad på vintern när det är – 20 grader kallt. Då måste man dock köpa till ett uppblåsbart lock. Utan locket går det bra att bada när det är nollgradigt. Du kan värma spabadet till 40 grader och badet har 130 jetstreams. Spabadet blåser upp sig själv vilket är otroligt skönt med tanke på hur stort det är. Det ingår en LED-slinga som enkelt kan monteras och lyser upp hela ditt spabad så att det blir extra mysigt på kvällen. Välj bland enkel färg eller skiftningar i färgerna. Spabad 3nds Classi har inbyggd värmare, filtrering, reningsfunktion, bubbelfunktion och väl utplacerade jetstreams. Perfekt för dig som vill ha ett stort självuppblåsande spabad för hela familjen.

Självuppblåsande, kan användas på vintern, stort och rymligt
Inget att anmärka på


(Betyg 5 av 5)

Köp Uppblåsbart Spabad 3nds Classi från cdon.se


Bestways Lay-z Spa St Moritz Airjet (Stort uppblåsbart spabad för 5-7 personer)

Bestways Lay-z Spa St Moritz Airjet

Bestways Lay-z Spa St Moritz Airjet är ett stort uppblåsbart spabad för upp till 7 personer även om det enligt vissa går att klämma ner 8 personer i detta spabad. Spabadet rekommenderad för 5-7 vuxna personer så det verkar inte helt omöjligt att man skulle få plats 8 st i denna jacuzzi med det skulle säkert bli lite trångt. Spabadet rymmer 1190 liter och har en diameter på 216 cm och en höjd på 71 cm så det råder ingen tvekan om att detta är ett stort bubbelbad.

Utsidan ser ut att vara gjord i rotting och passar utmärkt på träaltanen till skillnad mot många andra spabad och jacuzzin som ser väldigt plastiga ut. Insidan av bubbelbadet ser ut att vara i mosaik. Gillar man att jacuzzin ser ut att vara i naturmaterial istället för plast så är detta spabad riktigt snygg. Spabadet smälter in snyggt bland trädgårdsmöblerna.

Även om spabadet ser ut att vara gjord i rotting och mosaik så är det faktiska materialet PVC och läder.

Spa St Moritz har 140 jetmunstycken vilket inte är så tokigt! Jetstrålarna som omger hela spabadet ger en skön massage och trevlig avkoppling. Man kan värma upp poolen till 40 grader och det finns en timer som bestämmer när bubbelbadet ska värmas upp.

Spabadet har fått väldigt höga omdömen från användare och bra betyg i de tester och recensioner som gjorts.

Produkt: Spabad Prisklass: Mellan Form: Rund Material: Läder, PVC, plast Antal jetmunstycken: 140 Antal platser: 7 Volym (liter): 1 190 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 71 cm Bredd: 216 cm Djup: 216 cm Fylld vikt: 1 235 kg,

Stor och rymlig, många jetstrålar, snygg naturlig design
Inget att anmärka på


(Betyg 5 av 5)

Köp Bestways Lay-z Spa St Moritz Airjet från outl1.se


Spabad Lay-Z-Spa Palm Springs (Prisvärt budget spabad)

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Palm Springs (Prisvärt budget spabad)

Ett bra och prisvärt uppblåsbart spabad för dig med låg budget. Spabadet har plats för 4-6 personer och rymmer 916 liter, måtten är 1.96m x 71cm. Ultrastarka DuraPlus™ ytterväggar och invändiga förstärkningar ger överlägsen strukturell stabilitet. Spabadet har funktioner som inbyggd uppvärmning med timer och massage med 140 jetstrålar. Alla dessa funktioner styrs av en digital kontrollpanel.

Designen är naturell med brun ton som passar utmärkt på soldäcket jämfört med många andra jacuzzin och utespa som ofta är svarta eller grå.

Bestway Spabad Lay-Z-Spa Palm Springs har fått väldigt högt betyg på de tester och recensioner som gjorts. Det är tack vare det rimliga priset kombinerat med det tåliga materialet och många jetmunstycken som gör denna uppblåsbara jacuzzi så populär.

Produkt: Spabad Prisklass: Budget Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 140 Antal platser: 6 Volym (liter): 916 Värmekapacitet: 40 grader Höjd: 71 cm Bredd: 196 cm 

Snygg naturlig design, prisvärd, många jetmunstycken, stor och rymlig
Saknar inbyggd belysning


(Betyg 5 av 5)

Köp Lay-Z-Spa Palm Springs AirJet från cdon.se


Spabad Lay-Z Bestway Madrid AirJet (Billigt uppblåsbart spabad)

Spabad Lay-Z Bestway Madrid AirJet (Billigt uppblåsbart spabad)

Det kan vara en avkopplande lyx med att ha ett spabad som väntar på en hemma i trädgården. Med denna modell blir det en snabb montering och det tar inte lång tid förrän du kan njuta av spabad första gången. Spabadet blåses enkelt upp med hjälp av den pump som medföljer i paketet.

Med en tillhörande app kan du på ett smidigt styra ditt spabad. Som att ställa in temperaturen när du inte är hemma, så är ditt spabad redo för dig när du kommer hem eller att aktivera rengöring med vattenfiltret.

Bubbelbadet blir möjligt med 120 jetstrålar som sprutar ut bubblor från spabadets botten. Dessa bidrar till en förhöjd känsla av avkoppling i det varma badet. Finns två intensitetsnivåer på dessa jetstrålar.

Bättre kvalité på materialet med valet av 3-lagers DuraPlus. 33% bättre skydd mot rivningar och 56% bättre skydd mot töjningar av materialet. på så vis kan karet behålla samma fina form, även efter flera gånger av tömning och uppfyllning.

 • En uppblåsbar modell av spabad som har plats för 4 personer
 • Den maximala vattentemperaturen uppgår till 40ºC
 • Kan styras snabbt och enkelt via en tillhörande app
 • Bubblande mysfaktor från 120 jetstrålar
 • Två olika nivåer på intensiteten på strålarna
 • Slitstarkt 3-lagers material från DuraPlus

Köp Spabad Lay-Z Bestway Madrid AirJet från gardenstore.se


Se alla uppblåsbara spabad..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela