Bästa Pool Ovan Mark 2024! (Bäst i test)

Bästa pool ovan mark 2021! (Bäst i test)

Om man vill hitta den bästa poolen ovan mark kan det vara bra att jämföra olika modeller innan köpet.  Det kräver inte lika mycket arbete om man placerar poolen ovanför marken istället för under marken. När man vill hitta den pool ovanför mark som är bäst i test är det också bra att se över sitt behov först.

Om man vill kunna ha poolen året runt är det viktigt att välja en tålig pool. Det kan också vara bra att ha en förvaringsplats i närheten där man kan förvara pool tillbehör.  En stor pool kostar mer att värma upp än en liten pool. Placeringen av poolen är viktigt så att man får sol när man vill bada. Det är bra att placera poolen med skydd från vinden och en bit från buskar och träd för att slippa få löv i poolen.  Om man inte vill ha så mycket insyn är det bra att placera den där den inte syns så mycket från grannarna.

Det behövs också någon slags uppvärmning. En poolvärmepump är bra för att kunna hålla en behaglig temperatur på vattnet även om det är kallt i luften.  En vedeldad variant kan vara mysigt, men det krävs då en del förberedelser innan badet. Ph-värdet och klorhalten i vattnet bör kontrolleras  och det är också viktigt att rengöra poolen några gånger per säsong. Med en bottensug kan man suga bort skräp från poolens botten och det är bra att rengöra poolen ibland.

Vilken pool ovan mark ska man köpa?

Det är viktigt att välja rätt material och storlek på poolen. Värmeväxlare eller elvärme krävs för att värma upp poolen, men det är också populärt med poolvärmepump och solfångare. Det kostar ungefär 1000 kr per månad för en temperatur på 27-28 grader för en normalstor pool.  Storleken är viktig om man vill tränings simma eller vill ha en spa känsla. Pooldjupet bör vara 130-140 cm för vuxna. Poolen bör rengöras mekaniskt och kemiskt för att undvika smuts och bakterier.  Mekanisk rening sker med en pump som går till ett reningsfilter. Sandfilter kan fånga upp mindre partiklar. Kemisk rening görs med hjälp av klor och det är viktigt att inte vara snål med storleken på pump eller filter.

Det finns pooler ovan mark som är gjorda av stål eller glasfiber.  Man kanske vill ha en rund eller rektangulär pool ovan mark beroende på hur mycket plats man har. Om man är ute efter en billig eller liten ovanmarkspool finns flera olika sorter. När man har lite mer plats kanske man vill ha en stor pool ovan mark istället. Oavsett vad man är ute efter är det bra att kolla olika alternativ för att hitta den bästa ovanmarkspoolen. Många leverantörer har bra erbjudanden just nu om man vill passa på.

Bästa pool ovan mark 2024 är:

1. Rektangulär pool premium (Med tak och värmepump)
2. Stor rund pool (Pool ovan mark med tak för 8 personer)
3. Bestway Power Steel Swim (Stor pool ovan mark)
4. Poolpaket Planet Pool Acapulco 450 cm (Rund ovanmarkspool)
5. Pool ø450 cm Premium (Ovanmarkspool med kupoltak)
6. Liten rektangulär pool (Med filterpump)


Rektagulär pool premium (Med tak och värmepump)

Rektagulär pool premium (Med tak och värmepump)

En rektangulär pool med stege och sandfilterpump som rensar vattnet effektivt och naturligt. Den har 3 lager med PVC och polyester och en kraftig 50 mm ram som ger stabilitet. Stålprofilerna är galvaniserade och pulverlackerade som tål rost. Kupolen går enkelt att justera och gör det enkelt att hålla poolen ren. Värmepumpen regleras mellan 15-40 grader och klarar av 1300 liter per timme.  Pumpen är på 70 W och värmaren är på 600 W. Storleken är 2400x4400x100 mm och kapaciteten är 7020 l. Poolen passar dig som vill ha en tålig pool med tak.

Köp premium pool från Hemfint


Stor pool (Rund ovanmarkspool för 8 personer)

Stor pool (Rund ovanmarkspool för 8 personer)

Poolen är oval och 488 cm i diameter och 122 cm med sandfilterpump. Den har en poolstege och hållbar finish.  Det är enkelt att bada många i den stora poolen och den har ett robust trämönster. Med 3-skitade väggar an pvc och polyester är det en stabil pool. En pulverlackerad stålram och robusta ben gör den hållbar och stadig. En högkvalitativ sandfilterpump tar bort smuts genom att pumpa vatten genom filterbädden.  Maxantalet är 8 personer och den väger 89 kg. Den passar dig som vill ha en stor rund pool av hög kvalitet med plats för många.

Köp stor rund pool från Hemfint


Bestway Power Steel Swim (Stor pool ovan mark)

 

Bestway Power Steel Swim (Stor pool ovan mark)

 

Bestway Power Steel Swim är en stabil pool ovan mark som är idealisk för avkoppling på soliga dagar. Poolens rostfria metallram ger stabilitet och hållbarhet. Medföljande filterpump, Flowclear™, ser till att vattnet hålls rent och fräscht. Dessutom inkluderar poolen en poolstege, ett poolöverdrag och reparationslappar för en komplett upplevelse.

Med en diameter på 488 cm och en höjd på 122 cm erbjuder denna pool tillräckligt med utrymme för att simma och njuta av svalkande bad under varma dagar. Med ett vattendjup på 110 cm kan du även dyka och ha roligt i poolen. Den har en imponerande volym på 19 480 liter vid 90 % fyllning, vilket gör den tillräckligt stor för familjeaktiviteter och socialt umgänge.

Filterpumpens kapacitet på 5678 L/h säkerställer en effektiv filtrering av vattnet, vilket är avgörande för att hålla poolen ren och fri från smuts och partiklar. Poolöverdraget som medföljer skyddar poolen mot ogynnsamma väderförhållanden och förlänger dess livslängd.

Bestway Power Steel Swim är en perfekt pool för att svalka dig under den gassande solen och njuta av sommaren. Med sin stabila konstruktion, tillbehör och filtreringssystem ger den en helhetsupplevelse för avkoppling och badglädje.

Köp Bestway Power Steel Swim från Gardenstore


Poolset Planet Pool Acapulco (Rund pool på 340 cm i diameter)

Poolset Planet Pool Acapulco Rund

Ett poolpaket ovan mark är Planet Pool Acapulco är en rund pool på 450 cm i diameter med ett djup på 90 cm.  Det är en perfekt familjepool till ett bra pris som levereras komplett med patronfilterpump och säkerhetsstege. Den rymmer 12500 liter och väger 56 kg och passar bra om man vill ha en lättskött stor pool ovan jord.  Med en stor pool finns det plats för många personer.

Köp Pool Acapulco från Gardenstore


Pool ø450 cm Premium (Pool ovan mark med kupoltak)

Pool ø450 cm Premium (Pool ovan mark med kupoltak)

Pool ø450 cm Premium är en rund pool med en stålram och en liner i PVC, vilket ger en stabil och pålitlig konstruktion. Den levereras med en sandfilterpump, som effektivt och naturligt rensar vattnet för att hålla det rent och klart.

Stålramen är tillverkad med ben och ram med en diameter på 32- och 38 mm, vilket ger optimal stabilitet och säkerställer att poolen står stadigt. Dessutom är stålprofilerna galvaniserade och pulverlackerade för att förhindra rostbildning och säkerställa långvarig hållbarhet.

En praktisk funktion hos denna pool är den enkelt manövrerbara kupolen med hjälp av gångjärn. Detta gör det lättare att hålla poolen ren från löv och smuts, vilket sparar tid och ansträngning.

Poolen har en kapacitet på 15 233 liter och kommer med ett filter och en filtreringskapacitet på 3028 liter per timme. Pumpen har en effekt på 70 W, vilket bidrar till en effektiv och pålitlig filtrering.

Pool ø450 cm Premium har en pålitlig konstruktion med en stark stålram och PVC-liner. Den medföljande sandfilterpumpen rengör vattnet på ett effektivt och naturligt sätt. Poolens funktioner, som den manövrerbara kupolen och den galvaniserade stålramen, gör den användarvänlig och hållbar.

Med dess generösa kapacitet och filtreringskapacitet är det en lämplig pool för dem som letar efter en pålitlig och bekväm lösning för sommarens badande. Poolen har fått högsta betyg av användare!

Köp Pool ø450 cm Premium från Hemfint


Liten rektangulär pool (Ovanmarkspool med filterpump)

Liten rektangulär pool (Ovanmarkspool med filterpump)

En liten rektangulär stålpool på 3×2 m med mönster på utsidan som har en filterpump för rening. Linern är gjord av PVC och poolen stöttas av en kraftig 50 mm ram som ger stabilitet. Stålprofilerna är galvaniserade och pulverlackerade för att klara av rosten. Storleken är 300x200x65 cm och kapaciteten är 3700 l. Pump effekten är 20 W och filterkapaciteten är 1136 l/h. Den passar dig som har en liten tomt, men ändå vill kunna bada ibland.

Köp liten rektangulär pool från Hemfint


Se alla ovanmarkspooler..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela