Bästa Jacuzzi/Bubbelbad Utomhus! (Bäst i test)

Om man letar efter en jacuzzi utomhus för att skapa ett hemmaspa finns det flera bra modeller. Det är populärt att köpa ett spabad för att ha hemma och kunna bada utomhus hela året för en lyxig känsla. Det finns även tillbehör såsom värmepump och rengöring. Ett spabad liknar en bubbelpool, men klarar av ute klimatet.

Ett bubbelbad som används utomhus finns i olika material, utseende och storlekar. Många spabad har reningsverk, massagemunnstycken och belysning som tillbehör. En spapool eller ett spa badkar utomhus är ett trevligt inslag på altanen eller terrassen.

Vad är skillnaden mellan spabad och en jacuzzi

Jacuzzi är egentligen ett varumärke som var först med att tillverka bubbelbad i form av badkar eller liten sittbadpool. Märket har blivit så pass välkänt att det används synonymt med spabad av många. När ordet jacuzzi används så är det oftast som synonym till spabad och hänvisar nödvändigtvis inte till varumärket.

Vilken utespa ska man köpa?

Det finns alltifrån klassiska modeller till uppblåsbara plast spabad. Uppblåsbara jacuzzis är enkla att ta med sig och förvara när de inte används. När man ska köpa en jacuzzi är det viktigt att den placeras på en hård jämn yta som klarar av belastningen. Vanligtvis placeras den på trä eller marksten då den inte bör stå direkt på gräset. Det kan vara bra att ha spabadet i närheten av huset så är det nära under vintern. Installationen bör göras av en behörig elektriker och att man också måste underhålla spabadet. Det ska desinficeras, rengöras och bytas vatten med lagom mellanrum. Innan köpet är det bra att bestämma vilken modell som passar bäst, då det finns både fyrkantiga, runda, stora eller små spabad. Om man är många personer kan det vara bra med en jacuzzi utomhus för 6 personer.

Spabad Jacuzzi & Bubbelbad Utomhus!

Med en jacuzzi kan man ta ett avslappnande bad när som helst för en stunds avkoppling och återhämtning. Man bör se över så att underlaget klarar av vikten på spabadet. Grunden måste vara stabil när man väljer placeringen av badet och vattnet måste kunna rinna undan. Spabaden har ett kontrollsystem som styr funktionerna gällande värme , vatten och ljud. En del spabad har vattenfall och belysning och trådlös teknik som kan styras med en app. Det finns också hälso- och fitness funktioner för den som är ute efter träning istället för avslappning. När man har bestämt vilken modell som passar bäst och vilken storlek som är bäst kan det vara bra att göra jämförelser innan köpet. Nedan finns några modeller som kan passa bra för olika behov och vissa jacuzzis är också på kampanj just nu. Det finns både billiga jacuzzis för utomhusbruk och jacuzzis som är populära för tillfället.

Bästa bubbelbadkar utomhus 2024! Bäst i test)

1. Spabad Cleanse (Bästa bubbelbad utomhus – Bäst i test)
2. Utespa Pooli Sigma 6 Personer FM & BT (Stort spabad utomhus för 6 personer)
3. Utespa Pooli Diamant (Runt Spabad för 7 personer)
4. Spabad rund plus för 5 personer (Högkvalitativt spabad med snygg design)
5. Mspa Super Camaro P-CA069 Premium (Uppblåsbart spabad för 6 personer)
6. Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet (Billigt uppblåsbart utespa)


Cleanse Utomhus Spabad (Bästa bubbelbad utomhus ”Bäst i test”)

Cleanse Utomhus Jacuzzi (Bäst i test)

Spabad Cleanse ger en avkopplande massage med kraftiga jets och är tillverkat av amerikansk akryl med PU-isolering för högsta värmehållning. Ett välisolerat lock med PU-isolering gör att elförbukningen blir låg och värmeisoleringen hög. Badet kan användas hela året och temperaturen kan justeras mellan 15-42 grader. Det finns också ett antifrysläge som gör att värmaren och vattenpumparna sätter igång när vattnet närmar sig fryspunkten. Ett kontrollsystem justerar inställningar med en kontrollpanel.

Det går att ställa in filtrering och värme och det har också flera säkerhetsfunktioner för felskydd. En rostfri stålram gör att spabadet blir tåligt och får en lång livslängd. Ett underhållsfritt kabinett i premiumklass med träfinish ger ett modernt utseende. En massagepump för 2-tumskopplingar ingår och motorn har värmesensorer som justerar effekten beroende av värmen. En tyst cirkulationspump av hög kvalitet bidrar till lång livslängd. Spabadet är ergonomiskt utformat för att passa kroppen och ge stöd.

Spabad Cleanse passar dig som vill ha flera olika typer av massage möjligheter för hela kroppen. Om man vill ha nack-, fot- eller benmassage med både direktmassage och rotationsmassage är detta spabad ett perfekt alternativ. Storleken är 2200x1900x900 mm och vikten är 350 kg. Effekten är 6370 W och vattenkapaciteten 1140 liter.

Köp Spabadet Cleanse från Hemfint


Utespa Pooli Sigma 6 Personer FM & BT (Stort spabad utomhus för 6 personer)

Utespa Pooli Sigma 6 Personer FM & BT (Stort spabad utomhus för 6 personer)

Att få njuta av ett spabad är något som många drömmer om. Med ett spabad utomhus kan man njuta större delen av året. Det är varmt och skönt i vattnet, medan ansiktet fläktas av frisk luft. Och med den lätthanterliga kontrollpanelen styr du enkelt alla funktioner för ditt spabad.

Spabadet håller värmen bra tack vare att det är isolerat med PU-isolering, vilket även minskar elförbrukningen. Kardelen är i det hållbara materialet amerikansk akryl. Cirkulationspumpen som ska hålla spabadet rent och karets luftpump är även tystgående. Kräver inte mycket ström och stör inte grannarna.

Finns flera jetmunstycken som kan förse dig med olika typer av massage, vilket du styr själv via kontrollpanelen. Det finns även belysning i olika färger, för att det både ska vara praktiskt och ge en förhöjd avkopplande känsla.

 • Utrustat med totalt 55 jetmunstycken, som ger massage och bubblor
 • Fyrkantigt spabad som är 280 cm långt, 280 cm brett och 89 cm högt
 • Utrustat med ett ozonfilter, som tar hand om bakterier och annan smuts
 • Olika vattenfunktioner: bubblor, rinnande vatten och massage
 • Styr enkelt alla funktioner med kontrollpanelen
 • 6 sittplatser och 4 av dem med nackkuddar
 • Två inbyggda bluetooth högtalare och en FM-radio

Köp Utespa Pooli Sigma 6 Personer FM & BT från gardenstore.se


Utespa Pooli Diamant (Runt Spabad för 7 personer)

Utespa Pooli Diamant (Runt Spabad för 7 personer)

Ett avkopplande spabad ger flera goda fördelar för vår kropp, både mentalt och fysiskt. Även de dagar då det är kyligare i luften. Merparten av kroppen får värme och eventuell massage medan ansiktet får en frisk fläkt av luften. Man styr alla funktioner via en kontrollpanel och det finns flera typer av massage att välja mellan.

Under tiden som man njuter av värmande vatten och massagestrålar kan man förhöja njutningen med belysning i olika färger. Då karet är isolerat med PU-isolering hålls värmen kvar längre på vattnet och det krävs inte lika mycket ström för att hålla karet igång.

Det är möjligt att ställa in en form av massage via de jetmunstycken som finns på karet. Totalt finns 45 munstycken, i olika storlek, för att förse dig med massage under tiden du njuter av varmbadet. Du bestämmer själv hur massage ska bli.

 • Utrustat med ozonfilter som rensar bort bakterier
 • Finns totalt 55 jetmunstycken, där merparten ger en form av massage
 • Plats för 6 personer, där 4 platser även har nackskydd
 • Både bluetooth högtalare och FM-radio inbyggt i poolen
 • Isolerat med PU-isolering och karet är i vit amerikansk akryl
 • Tystgående cirkulationspump och luftpump

Köp Utespa Pooli Diamant från gardenstore.se


Spabad rund plus för 5 personer (Högkvalitativt runt spabad)

Spabad rund plus för 5 personer (Högkvalitativt runt spabad)

Spabad rund plus är ett lyxigt spabad för 5 personer med snygg design, bra massage och ergonomi. Det har 29 massagejets som ger en skön och avkopplande massage som kan fås på en eller flera platser samtidigt. Spabadet är gjort i en grå ytterpanel av komposit som tål väder och vind. Den är gjord för 230 V inkoppling och har låg energiförbrukning och driftkostnad på 265 kWh/månad. Cirkulationspumpen gör så att filtreringen fungerar och vatten håller jämn värme och inte fryser på vintern. Pumpen är tyst och energisnål och spabadet har en effektiv isolering. Det är ett stort spabad för utomhusbruk med massage, kontrollpanel och styrsystem med belysning.

Spabad rund plus passar dig som vill ha ett lyxigt spabadkar utomhus som kan placeras på ett trädäck för en härlig spakänsla. Med många funktioner skapar den en trevlig spaupplevelse när som helst på året. Om man inte vill ha en så hög driftkostnad, men ändå ett större spabad är detta ett bra val. Den tar inte så mycket plats med den runda designen, men har ändå plats för många personer. Storleken är 208x208x96 cm med en vikt på 286 kg.

Köp spabad rund plus till reducerat pris från Skånska Byggvaror


Mspa Super Camaro P-CA069 Premium (Uppblåsbart spabad för 6 personer)

 

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium (Uppblåsbart spabad för 6 personer)

Självuppblåsande Spabad Super Camaro P-CA069 Premium för 6 personer blåser upp sig själv på 10 minuter. Den har en inbyggd ozonrening och smart handkontroll. Det finns också 3 olika bubbelfunktion och värmen är max 40 grader. Spabadet har 138 st airjets. Det uppblåsbara isolerlocket är gjort av syntetiskt läder med säkerhetslås. Bubbelbadet har en integrerad tömningsventil för att enkelt kunna byta vatten. Golvet är gjort av förstärkt PVC och det finns en isolermatta för komfort och energi. Spabadet har en bubbelpump på 720W och en filterpump på 55w . Storleken är 160 cm i innermått och 204 cm i yttermått. Höjden är 70 cm och vikten är 38 kg.

Köp Super Camaro P-CA069 Premium från jollyroom.se


Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet (Billigt uppblåsbart utespa)

Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet (Billigt uppblåsbart utespa)

Njut av ett avkopplande värmande bubbelbad i ett runt kar, som är anpassat för att även hålla bra under den svenska vintern. Enkel uppsättning, då karet fylls upp med luft så fort pumpen har satts på plats.

När karet är helt uppblåst är det dags för vattnet att fyllas i och det kan sedan värmas upp till en maximal temperatur på 40° C. Kontrollpanelen finns lättillgänglig på en avsats och där finns även kopphållare.

När du inte använder ditt spabad täcker du det med ett skydd som har smidiga fästanordningar. Tack vare Freeze Shield™-systemet kommer inte vattnet att frysas till is och karet kan användas året runt utan problem. DuraPlus material i spabadet, som förser det med bättre kvalité.

 • Ett spabad i rund form som har plats för 5 personer
 • Värmer upp till 40°C, med en hastighet på 2 grader i timmen
 • Rengörs med hjälp av ett speciellt filter
 • En kontrollpanel finns lättillgänglig, där man kan styra alla funktioner
 • Finns även kopphållare
 • Bredd på 155 cm och en höjd på 60 cmFinns en app så telefonen kan fungera som kontrollpanel
 • 140 AirJet Plus bubblor som kan ge massage på olika sätt
 • Timern kan ställas in upp till 40 dagar i förtid

Köp Lay-Z-Spa Bestway Vancouver AirJet från gardenstore.se


Se alla spabad..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela