Bästa keramiska grillen – Kamado Grill (Bäst i test)

Bästa keramiska grillen 2021! (Bäst i test)

En keramisk grill är ett bra alternativ om man har gott om plats och inte behöver flytta grillen så ofta. Det keramiska materialet ger både isolering och effektivitet för både höga och låga temperaturer som passar både för grillning och rökning. Keramiska grillar gör att råvarorna behåller saftigheten och fuktigheten bättre än en vanlig grill som ger mer smak. Det behövs inte ett högt luftflöde genom grillen eftersom keramiken är isolerande. Värmen isoleras istället av keramikkonstruktionen och möjliggör grillning utan att det behövs så mycket kol.

Det går att grilla på låg temperatur redan vid 100 grader, vilket kan vara bra om det behövs för vissa råvaror. Det är bra att tänka på att en keramisk grill är tyngre än en vanlig grill så den är jobbigare att flytta, fast det finns också hjul på de större modellerna.

Keramisk grill green egg - Äggformad grill

En keramisk äggformad grill ser just ut som en ägg grill i formen. De keramiska grillarna finns i färgerna svart, röd eller grön så kallad ”Green Egg” keramisk grill. Kamado grillen är utnämnd till bäst i test och Kamado Sumo maxi är nästan självrengörande med en hög kvalitet på keramiken. Keramisk grillar är anpassade för det skandinaviska klimatet och ger en jämn värmefördelning. Kamadogrillning kommer från Japan och order betyder ugn på japanska.

Maten lagades med stenar och en eldstad och grillen kan användas på många sätt med olika tillbehör. Det går också att baka bröd i grillen vilket kräver jämn värme och temperaturen styrs av luftflödet. Kamado grillarna finns i flera olika storlekar. En kamado grill mini loger är också ett alternativ om man inte har så mycket plats. En kamado grill kan användas under hela året även när det är kallt ute.

Om man vill hitta den bästa keramiska grillen är det bra att kolla på olika tester innan köpet. Det kan också vara bra att passa på medan det är kampanjer hos olika leverantörer.

Bästa keramiska grillen 2024 (Bäst i test)
  1. Grill Kamado SUMO Maxi (Bästa keramiska grillen – Bäst i test)
  2. Grill Large Big Green Egg (Populär stor keramisk grill)
  3. The Bastard Urban Large Komplett (Stor Kamado grill med många matlagningsmöjligheter)
  4. Kamado Sumo Mini grön (Keramisk grill för utflykten)

Grill Kamado SUMO Maxi (Bästa keramiska grillen – Bäst i test)

Kamado Grill Maxi 25”(Keramisk kolgrill av hög kvalitet)

Kamado Grill Maxi är en japansk grill som kan användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Grillningen blir mer avancerad och det finns möjligheter att grilla, röka, baka och bryna. Gillen är den största i Kamado Sumo sortimentet och har ett 56 cm grillgaller som passar en grillentusiast. Den innehåller alla tillbehör för att komma igång och kunna använda grillen. Det går både att använda för grillning, rökning eller stenungsbakade pizzor.

Med denna grill kan man både grilla under vardagar eller fester. Det ingår sidobord, benstativ med hjul, fem krokar för grillverktyg, två halvmåneformade deflektorplattor, termometer, topp- och bottenventil i rostfritt stål. Med ett figursytt kamado sumo överdrag, borstfri grillgallerskrapa, grillgallertång, premium grillhandskar i läder och askspade.

Grillen är 123 cm hög och 64 cm, med sidobord är det 137 cm och grillytan är 56 cm. Färgen är grön, materialet är keramik, metall, sidobord och handtag i teak. Den passar bra om man vill ha en grill av hög kvalitet för flera användningsområden.

Köp Kamado Grill Maxi från gardenstore.se


Grill Large Big Green Egg (Populär stor keramisk grill)

Grill Large Big Green Egg (Populär stor keramisk grill)

Big Green Egg Large är den mest populära modellen i Big Green Egg-serien, och det är lätt att förstå varför. Med en generös tillagningsyta kan du laga alla dina favoriträtter för både familj och vänner. Dessutom finns det tillräckligt med utrymme för att laga mat till upp till åtta personer, vilket gör den perfekt för middagar och fester.

En av de stora fördelarna med Big Green Egg Large är det breda utbudet av tillbehör som är tillgängliga för modellen. Detta ger dig ännu fler möjligheter att använda grillen på olika sätt och utforska nya recept och tekniker. Oavsett om du vill grilla, steka, ånga, woka eller röka kommer du att hitta rätt tillbehör för att uppnå dina kulinariska mål.

En annan fördel med Big Green Egg Large är dess förmåga att utföra slow cooking. Den keramiska konstruktionen och precisionstemperaturen gör den idealisk för att tillaga stora köttbitar eller för att långsamt tillaga känsliga ingredienser som skaldjur och fiskfiléer. Du kan även använda den med en keramisk convEGGtor för att omvandla den till en ugn och en pizzasten för att baka bröd och pizza med perfekt krispig botten.

Designen och byggkvaliteten hos Big Green Egg Large är imponerande. Den är tillverkad av högkvalitativ keramik som är känd för sin hållbarhet och värmehållningsförmåga. Den är också lätt att använda och rengöra, vilket är viktiga faktorer för en grill som används regelbundet.

En annan praktisk funktion är möjligheten att bygga in Big Green Egg Large i ett bord eller utekök, eller använda en EGG Nest och Nest Handler för att enkelt flytta den runt. Det ger dig flexibilitet att placera grillen där det passar bäst för dig och din uteplats.

Big Green Egg Large är en mångsidig och pålitlig grill som levererar fantastiska resultat. Med sin generösa storlek, omfattande tillbehörsutbud och förmåga att utföra olika matlagningstekniker kommer den att tillfredsställa även de mest krävande grillentusiasterna. Om du letar efter en högkvalitativ och mångsidig grill för att skapa minnesvärda matupplevelser är Big Green Egg Large ett utmärkt val.

Köp Grill Large Big Green Egg från Gardenstore


Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett (Mångsidig och stor Kamado grill)

Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett (Stor Kamado grill)

Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett är en grill som passar för större sällskap med gott om plats att grilla på. Man kan laga mat, panorera, baka, röka och grilla. The Bastard från Holland har gjort premium kamado grillar sen 2013. Företaget har inriktat sig för bra matlagning utomhus. Kamado grillar gör det enkelt och roligt att laga mat. The Bastard levererar grillar för seriös matlagning i trädgården eller på terrassen. Med unika isolerande egenskaper kan man laga maten långsamt, röka eller använda grillen som pizzaugn. Med denna grill kan man enkelt laga mat på ett naturligt sätt. The Bastard passar alla eftersom det är enkelt att grilla till ett konkurrenskraftigt pris för en Kamado grill av hög kvalitet. Grillytan är 57 cm och Urban versionen har ett matt svart färg. Grillen är 127/87 cm hög med och utan ben. Materialet är cordierit keramik och metalldelar av härdat stål. Grillen har fjädrar och gångjärn och gjutjärnsspjäll. Den har en topp av gjutjärn, easy open gångjärnssystem, ett extra tjockt grillgaller på 7 mm och en förbättrad holländsk design. Grillen levereras med deflektorskorsten, kolkorg i rostfritt stål och asksamlare av rostfritt stål. Med en ställning på 2 hjul gjord av härdat stål kan den enkelt flyttas. Stålramen är galvaniserad och hjulen är svängbara med broms. Kamadogrill The Bastard Urban finns i flera olika storlekar.

Köp Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett från Gardenstore


Kamado Sumo Mini grön (Portabel Keramisk grill ”Green egg”)

Kamado Sumo Mini grön (Portabel Keramisk grill Green egg)

Kamado Sumo Mini grön är en smidig och liten keramisk grill som lätt går att ta med på resan med ett stativ, bambuhandtag och termometer i locket. Det är en tålig japansk minigrill som klarar temperaturer på max 400 grader. Med denna modell kan man laga mat på utflykten som blir saftig, mör och smakrik. Det är en förnyelse av det gamla sättet att laga mat. Grillen är 61 cm hög, 37 cm bred och väger 27 kg med en grillyta på 31 cm.

Perfekt för dig som vill ha en portabel grill som är lätt att ta med sig på utflykten eller resan.

Kamado Sumo Mini grön från gardenstore.se


Se alla keramiska kolgrillar..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela